O meni

Dobrodošli!

Ja sam Antonija Šimunković i tu sam da vam pomognem kada zapnete ili da ne zapnete.

Ne nisam coach ili trener, već zaljubljenica u brojeve i red zbog čega sam pronašla svoj put u računovodstvu i radu sa udrugama.

Specijalnost mi je računovodstvo neprofitnih organizacija, poslovanje udruga, financiranje rada udruga i financijsko planiranje. Držim edukacije, individualne i grupne, online i uživo, pružam savjetovanja, a ponekad pišem i projekte.

Od mene možete očekivati puno informacija u kratkom vremenu, a ‘mana’ mi je da znam prepoznati što vam treba i prije nego što ste mi to rekli ili prije nego što ste toga postali svjesni.

Diplomirana sam inženjerka geologije, ali me uvijek zanimala i ekonomija. Ipak mi je tata studirao geologiju a mama ekonomiju. Zbog toga sam završila i studij ekonomije i sada sam ponosno i stručna specijalistica ekonomije.

Prvi posao, još dok sam bila apsolventica, odveo me u administraciju i računovodstvo gdje su me dvije divne žene naučile kako se radi i voli posao kao da je tvoj.

Nakon toga sam zavoljela računovodstvo i rad u udrugama i jednostavno sam htjela svoje znanje i iskustvo pružiti i drugima, onima koji se ne snalaze u moru propisa, onima koji imaju ideje ali od uzbuđenja ne znaju kako bi krenuli, onima koji su zapeli i ne znaju kako se izvući i svima koji žele dodatna znanja.

Od mene možete očekivati osobu koja razumije situaciju u kojoj se nalazite jer sam i sama radila, volontirala ili surađivala sa novoosnovanim udrugama, onim malo većim i iskusnijim, sudjelovala u osnivanju udruga, pisanju i vođenju projekata, zapravo u cijelom jednom životnom ciklusu udruge (osim zatvaranja). 😀

Zbog toga sam edukacije koje održavam osmislila tako da na njima naučite baš ono što vam treba, kako financirati projekte, kako planirati financije, kako sami voditi jednostavno knjigovodstvo i još puno toga.


Iz medija


Članak – ”Nedostatak stručnjaka za neprofitne udruge na tržištu Antonija Šimunković riješila je otvaranjem vlastite tvrtke za savjetovanje koja održava specijalizirane edukacije” pročitajte na Women in Adria. (7.1.2019.)


Članak – ”Poslovni plan je imperativ svakog poduzetništva – ukoliko ne planirate, prijeti vam izgledna mogućnost za neuspjeh” pročitajte na poduzetnica.hr (19.10.2018.)


Članak – ”Danas su uspješne, ali prvo su morale naučiti kako biti sam svoj majstor” pročitajte na vecernji.hr (14.3.2018.)


Članak – ”Poduzetnička priča prožeta pozitivom – kad radiš posao kojeg voliš, onda nikada ne radiš!” pročitajte na poduzetnica.hr (30.10.2017.)